Kørekort til almindelig bil

Lovpakken til almindelig bil ( Kategori B ) skal mindst omfatte:

• 29 teorilektioner i teorilokale.
  •  4  lektioner à 45 minutter i ”kravlegård”.
  •  4  lektioner à 45 minutter på køreteknisk anlæg.
  • 16 lektioner à 45 minutter på vej.
  • Undervisningen skal strække sig over mindst 14 dage

Lektionsplanen omfatter hvad der i alt svarer til 53 lektioner af 45 minutters varighed.

Da der ikke er to elever der kører ens, er det dog langtfra alle der kan klare sig med minimumskravene, og det kan være en rigtig god ide at overveje et par ekstra køretimer.

Bilkørekortet giver dig også adgang til at føre:

• Trehjulet motorcykel (kabine-scooter)
  • Traktor
  • Motorredskab
  • Registreringspligtig knallert  ( 45 knallert)

Du kan tilmelde dig online her.

Få dit kørekort på en god måde

Dit kort er ikke langt væk, når du vælger at tage det hos mig. Hvad enten du skal ud og køre på landevejene for første gang, eller du skal generhverve dit kørekort, så er jeg den helt rette køreskole at gøre det på. Jeg ved at det ofte er præstationsangsten, der kan være det største bump på vejen til nyt kørekort, og derfor går jeg meget op i at lytte til hver enkelt elevs individuelle ønsker og behov.

Det betyder også at jeg tager stilling til om der er tale om generhvervelse, så du ikke behøver at gå igennem unødigt meget, selvom jeg selvfølgelig bliver nødt til at vide, at du ved hvad du skal vide, inden du igen sætter dig alene bag rettet.

Hos mig er du i førersædet

Jeg har det udmærket med at køre på lidt sene tidspunkter, så du kan holde dit fravær på skolen nede på et minimum.

Det er dine behov der danner rammen om undervisningen hos mig. Det er nemlig meget forskelligt hvad der er svært, for hvem.

Denne indgangsvinkel til at drive køreskole har gjort, at jeg får næsten alle elever igennem på den kortest mulige tid. Det er da også derfor, at jeg den dag i dag, er en af de førende køreskoler i holstebro.

Jeg ser frem til at høre fra dig også!